Er du gründer?

 

Er du gründer i Lillehammer-regionen? Det å starte alene som gründer, betyr ikke at du skal drive alene. Bli en del av gründermiljøet på Hub LHMR!

 

Her vil du møte andre gründere som gjerne deler sin erfaring, kompetanse og nettverk. På Hub LHMR få du nøkkelferdig kontorplass og tilgang til møterom, kantine, trådløs nett, printer, kopi/scanner. Og når du står ved kaffemaskinen kan det hende du får noen tips fra erfarne gründere om digital markedsføring, administrative rutiner eller tilgang til spisskompetanse.

 

I Hub LHMR er 299 kvadratmeter og 23 arbeidsplasser øremerket for gründere og bedrifter i utvikling. Hub LHMR har flere små og store møterom, som kan brukes til arbeidsmøter, telefonrom eller stille arbeidsrom når du måtte ha behov for det. Her er forholdene lagt til rette for at mennesker med gode forretningsideer skal lykkes. Hub LHMR er sentralt plassert i Lillehammer sentrum, midt i mellom stasjonen og gågata. Her holder blant annet Lillehammer-regionen Vekst, Regionrådet og Lillehammer og Gudbrandsdal Kunnskapspark til.

Prøve Hub LHMR en dag?

Success! Message received.

Hub.Pub 
 

HubLhmr ønsker å bidra til skaperglede på tvers av bransjer og roller, og på Hub’en skal veien fra idé til produkt vært kort. Derfor arrangerer vi «Hub.Pub»; en møteplass for gründere, studenter og næringsliv i en sosial og uformell setting for å trigge skaperglede i Lillehammer-regionen. Interessert i gründerskap og skaperglede, eller har du rett og slett bare lyst til å stifte noen nye bekjentskaper? Da er Hub.Pub stedet for deg. Følg HubLHMR på Facebook for å få med deg kommende Hub.Pub. 

 

11
11
press to zoom
1
1
press to zoom
8
8
press to zoom
Hub7 (2)
Hub7 (2)
press to zoom
Hub6 (2)
Hub6 (2)
press to zoom
7
7
press to zoom
Hub5
Hub5
press to zoom
Hub3 (2)
Hub3 (2)
press to zoom
10
10
press to zoom