Er du gründer?

 

Er du gründer i Lillehammer-regionen? Det å starte alene som gründer, betyr ikke at du skal drive alene. Bli en del av gründermiljøet på Hub LHMR!

 

Her vil du møte andre gründere som gjerne deler sin erfaring, kompetanse og nettverk. På Hub LHMR få du nøkkelferdig kontorplass og tilgang til møterom, kantine, trådløs nett, printer, kopi/scanner. Og når du står ved kaffemaskinen kan det hende du får noen tips fra erfarne gründere om digital markedsføring, administrative rutiner eller tilgang til spisskompetanse.

 

I Hub LHMR er 299 kvadratmeter og 23 arbeidsplasser øremerket for gründere og bedrifter i utvikling. Hub LHMR har flere små og store møterom, som kan brukes til arbeidsmøter, telefonrom eller stille arbeidsrom når du måtte ha behov for det. Her er forholdene lagt til rette for at mennesker med gode forretningsideer skal lykkes. Hub LHMR er sentralt plassert i Lillehammer sentrum, midt i mellom stasjonen og gågata. Her holder blant annet Lillehammer-regionen Vekst, Regionrådet og Lillehammer og Gudbrandsdal Kunnskapspark til.

Prøve Hub LHMR en dag?

Hub.Pub 
 

HubLhmr ønsker å bidra til skaperglede på tvers av bransjer og roller, og på Hub’en skal veien fra idé til produkt vært kort. Derfor arrangerer vi «Hub.Pub»; en møteplass for gründere, studenter og næringsliv i en sosial og uformell setting for å trigge skaperglede i Lillehammer-regionen. Interessert i gründerskap og skaperglede, eller har du rett og slett bare lyst til å stifte noen nye bekjentskaper? Da er Hub.Pub stedet for deg. Følg HubLHMR på Facebook for å få med deg kommende Hub.Pub. 

 

Kontakt oss: 

Dag Høiholt-Vågsnes

Mobil: 909 10 644

E-post: dhv@vekst.lillehammer.no

Anne Kirsti Ryntveit
Mobil: 906 11 464
E-post: akr@vekst.lillehammer.no

Eirik Haagensen
Mobil: 917 69 937

E-post: eh@vekst.lillehammer.no

Våre partnere: 

1