Er du student og nysgjerrig på næringslivet i Lillehammer-regionen?

 

Er du student og vil du bli kjent med næringslivet i Lillehammer-regionen? Da er Hub LHMR stedet å være!

 

Kanskje du skal skrive bachelor- eller masteroppgave, og ønsker tettere dialog med arbeidslivet? Eller forbereder du deg på å komme deg ut i arbeidsmarkedet etter endt utdanning, eller kanskje at du har ambisjoner om å bli gründer?

 

På Hub LHMR vil du kunne møte gründere, bedriffter i utvikling, næringslivmedarbeidere fra Gjøvik og Lillehammer kommune, Regionrådet og andre som gjerne deler erfaring, kompetanse og nettverk. Her kan du få nøkkelferdig kontorplass og får du tilgang til kaffemaskin, møterom, kantine, trådløs nett, printer, kopi/scanner. Hub LHMR har flere små og store møterom, som kan brukes til arbeidsmøter, telefonrom eller stille arbeidsrom når du måtte ha behov for det.

 

På Hub LHMR er 299 kvadratmeter og 23 arbeidsplasser øremerket for gründere og bedrifter i utvikling. Her er forholdene lagt til rette for at du som student kan bli kjent med mennesker med ambisjoner, nettverk og gode forretningsideer. Hub LHMR er sentralt plassert i Lillehammer sentrum, midt i mellom stasjonen og gågata, og i samme bygg som Gudbrandsdal Dagningen, på andre siden av gata fra Vinmonopolet.

 

Besøksadresse: Jernbanegata 13, 2. etasje
E-post: post@hublhmr.no

Registrer deg her for å prøve Hub LHMR en dag eller få mer info

Success! Message received.